TOP

Bestyrelsesformand forlader spillested efter anklager om magtmisbrug og nepotisme

Anklager om magtmisbrug og nepotisme har fået Preben Christiansen til at trække sig som bestyrelsesformand for spillestedet Richter i Gladsaxe. Det skriver TV 2 Lorry

Presset på den nu forhenværende bestyrelsesformand startede i sidste uge.

Her anklagede 20-årige Suleman Naim – der er ungerepræsentant i Richters bestyrelse – Preben Christiansen for at have modsat sig Richters klare regler, da han afholdt sin kærestes søns private bryllup bag lukkede døre på spillestedets matrikel lørdag 10. oktober.

“Trænger til en gevaldig oprydning”

Ved et ekstraordinært bestyrelsesmøde har Preben Christiansen nu altså valgt at trække sig med øjeblikkelig virkning, men ifølge Venstres byrådsmedlem i Gladsaxe, Martin Skou Heidemann, er der ingen tvivl om, at “der trænger til en gevaldig oprydning ude hos Richter,” som han udtaler til TV 2 Lorry. 

Til grund for det synspunkt ligger først og fremmest, at Gladsaxe Kommunes politiske repræsentant i Richters bestyrelse – kultur-, fritids- og idrætsudvalgsformand Katrine Skov (S) – selv deltog i brylluppet som giftefoged og foretog vielsen af brudeparret inde på spillestedet.

Det bør have konsekvenser ifølge Martin Skou Heidemann.

“Det er ufatteligt, at hun stadig sidder der, men når hun ikke selv kan finde ud af at trække sig, så må vi andre jo give hende et godt råd, og det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre,” siger han til TV 2 Lorry. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk