TOP

Artbeat Prisen 2020 udskudt på ubestemt tid på grund af coronavirus

På torsdag skulle Artbeat Prisen 2020 have været uddelt på Aveny-T. Men på grund af risiko for spredning af coronavirus er prisuddelingen blevet udskudt til et tidspunkt senere på året, hvor situationen har normaliseret sig. Det oplyser Have i en pressemeddelelse. 

“Små 400 publikummer havde meldt deres ankomst. Prisen, som er den største kulturformidlingspris i Danmark, skulle havde været uddelt i tre kategorier – Hovedprisen, Særprisen og Talentprisen under ledelse af skuespilleren Thure Lindhardt. Have er af den opfattelse, at hensynet til publikum, de optrædende kunstnere og nominerede er det absolut vigtigste, og derfor vurderes det, at en udskydelse af arrangementet er den rigtige beslutning,” lyder det i pressemeddelelsen. 

Prisuddelingen vil fortsat blive afholdt på Aveny-T.

Prismodtagerne vil først blive offentliggjort i forbindelse med den kommende prisuddeling, som vil finde sted på et endnu ukendt tidspunkt, og hvor slaget om Artbeat Hovedprisen står imellem Kunsthal Charlottenborg-direktør Michael Thouber, Sarah Smed fra Danmarks Forsorgsmuseum og Kulturmonitor.

Artbeat Prisen bliver uddelt af kommunikationsbureauet Have med støtte fra Spar Nord Fonden. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.