TOP

Annoncering

Bannerannoncering, jobopslag og nyhedsbrev

Kulturmonitor er et nichemedie, som henvender sig direkte til kulturbranchens aktører og beslutningstagere. Kulturmonitor er derfor et oplagt sted til annoncer og jobopslag målrettet de knap 150.000 mennesker, der ifølge Danmarks Statistik arbejder i den kulturelle sektor.

Cecilie Bang Hansen
cbh@pol.dk
Telefon: 2894 2613

Thomas Røn Larsen
trl@pol.dk
Telefon: 51561943

Kulturbranchens nyhedsmedie

Kulturmonitor er det perfekte valg, hvis du ønsker at kommunikere direkte til kulturbranchen og de mennesker, der arbejder og interesserer sig for kultur. Fra de øverste chefer og ledere indenfor alle kulturens områder som forlags-, musik-, scene-, kunst- og filmverdenen til de politiske beslutningstagere, influencers og kunstnerne selv. Kulturmonitor rammer en unik målgruppe.

Som virksomhed får du dit budskab ud til lige netop den målgruppe, der træffer beslutningerne og tegner fremtiden på kulturområdet. Kulturmonitor kan hjælpe dig både hvad angår bannerannoncer og andre løsninger såsom native og advertorials. Kom bare med dine kreative ideer og vi hjælper dig med at finde det rette format.

Kulturmonitor er et fælles forum for alle i kulturbranchen. Vi leverer daglige nyheder, jobskift, debat, dybdegående artikler og analyser.

Trafik

Unikke brugere: 47.258
Sessioner: 67.994
Antal sessioner pr. bruger: 1,54
Sidevisninger: 104.710

Nyhedsbrev: 4350 modtagere

Vi har følgende formater til rådighed

Bannerannoncering
Størrelse: 930 x 180
Størrelse: 300 x 250

Nyhedsbrev
Størrelse: 930 x 180

Jobopslag
Derudover er der også en række muligheder for at indrykke jobopslag på Kulturmonitors site og i nyhedsbrevet, der bliver udsendt om morgenen på alle hverdage.