TOP

Anna Krogh bliver ny direktør for Kunst På Arbejde

Efter et par uger med Henrik Broch-Lips som direktør, får Kunst På Arbejde nu en ny direktør. 

Det er Anna Krogh, som tidligere blandt andet har været kurator på Aros og Brandts. 

“Det er et drømmejob for sådan en kurator og formidler som mig. Det er helt fantastisk at få mulighed for at arbejde med samtidskunsten, som Kunst På Arbejdes samling jo har fuldt fokus på. En anden ting er, at man har en forening med godt 100 medlemmer, som jo er medlemmer, fordi de er interesserede i billedkunsten. At kunne skabe debatter og samtaler om billedkunsten med nogle folk, der allerede er interesserede – det er ret fedt,” siger Anna Krogh til Kulturmonitor. 

“Bestyrelsen er meget ambitiøs og vil gerne have, at Kunst På Arbejde har en rækkevidde langt ud over foreningen. Det vil jeg enormt gerne gøre noget ved – for eksempel i forhold til digital formidling og dét at være en aktiv aktør på kunstscenen. Der er mange forskellige muligheder,” siger Anna Krogh, der vil begynde med at lære kunstforeningens medlemmer at kende og lytte til deres ønsker. 

”Med Anna Krogh som Kunst På Arbejde-direktør, tilføres foreningen en stærk kunstfaglig kapacitet. Erfaring og resultater fra blandt andet Aros og fra Brandts, understreger solide kompetencer indenfor formidling af samtidskunst, som Kunst På Arbejde har fokus på. Og vi ser frem til, at Anna bringer sine kerneværdier – faglighed, begejstring og formidling – i spil i Kunst På Arbejde,” udtaler Lisbeth Heyde, der er direktør for Kunst På Arbejde i en pressemeddelelse. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.