TOP

Adrian Hughes bliver medejer af ny kunstplatform

Sidste år kunne Kulturmonitor fortælle om en gruppe danske iværksættere, der står bag en den nye digital kunstplatform Pars, som udlejer kunst til såvel private som virksomheder på månedsbasis. 

Pars har siden lancering i september 2019 ifølge stifter Lasse Marker oplevet stor interesse fra kunder og kan nu også præsentere tv-værten, Adrian Hughes som ny medejer.

Adrian Hughes, der er tidligere tv-vært på programmer som Smagsdommerne og DR K’s Kunstquiz, indtræder som medejer i Pars, hvor han blandt andet skal lave kunstnerportrætter på video og podcast. Han bliver også vært på en række af Pars’ nye live talkshow om kunst og kunstens rolle i samfundet, som afholdes på Trapholt d. 18. marts, Gl. Strand d. 13. maj, ARoS d. 3. juni, Den Frie d. 12. august og Det Fynske Kunstakademi d. 16. september 2020.

”Pars’ ambition er at gøre kunsten tilgængelig og relevant for flere, hvilket ligger i smuk forlængelse af mit arbejde som public service-kunstformidler”, siger Adrian Hughes i en pressemeddelelse fra Pars og uddyber:

”Jeg selv har i mange år haft kolossal fornøjelse af kunst, både som betragter på gallerier og museer og som samler hjemme. For mig er det en daglig glæde at have en dialog med en kunstner, hvis unikke værk hænger hos mig og ingen andre steder. Den fornøjelse vil jeg gerne udbrede til så mange som muligt. Pars’ brugere får adgang til originale værker, så ikke to hjem eller virksomheder vil være ens. Med den rette udsmykning kan virksomheder styrke deres brand og fortælling om, hvad de står for.”

Adrian Hughes fortsætter desuden som vært på Klog på Sprog på P1.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk