TOP

Administrationschef på Det Kongelige Teater stopper – skal være ny kultur- og fritidschef

Efter fire år som administrationschef på Det Kongelige Teater har Niels E. Bjerrum valgt at søge nye udfordringer. Ham skal fremover varetage rollen som kultur- og fritidschef for Kultur N, der dækker alle biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg på Nørrebro, Brønshøj-Husum og Bispebjerg NV i Københavns Kommune, oplyser han selv via Linkedin.

Som embedsmand i Københavns Kultur- og fritidsforvaltning betyder det samtidig et farvel som aktiv politiker. Niels E. Bjerrum sidder nemlig samtidig i Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokratiet og har været opstillet til Folketinget som partiets kandidat i Københavns Storkreds. 

“Efter mange gode år som politiker på Københavns Rådhus går jeg på orlov til november – og siger tak for denne gang – hvad angår tilværelsen som aktiv politiker. I min kreds starter der nu en ny proces, hvor der skal findes en ny kandidat – både som folketingskandidat og kandidat til det kommende kommunalvalg,” lyder det fra Niels E. Bjerrum. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk