TOP

29-årig bliver ny direktør for legendarisk spillested i København

Det legendariske Jazzhus Montmartre, der i dag ligger i Store Regnegade i København, får ny direktør. Det bliver den 29-årige Jonas Dyrved, der fremover skal stå i spidsen for spillestedet, oplyser spillestedets bestyrelse i en pressemeddelelse. 

Jonas Dyrved har de seneste knap tre år haft sin daglige gang på Montmartre, hvor han har været daglig leder. Før det var han bookingassistent for husets kunstneriske leder, den svenske jazzpianist og leder af Ystad Jazzfestival, Jan Lundgren.

Afløser initiativtager til genåbning 

Jonas Dyrved kommer til at lede 19 deltidsmedarbejdere og et hold på 22 frivillige, som afvikler omkring 220 livekoncerter årligt i det legendariske jazzhus. 

“Jeg glæder mig til de nye opgaver og udfordringer som direktør. Og jeg ser frem til forsat at samarbejde med holdet på Montmartre om at skabe rammerne for endnu flere spændende oplevelser for både publikum og musikere,” siger Jonas Dyrved, der er kandidat i kommunikation og virksomhedsstudier ved RUC. 

Jonas Dyrved afløser Rune Bech, der var initiativtager til genåbningen af Montmartre tilbage i 2010. Rune Bech er blevet udstationeret i London af Liva Healthcare, som han for fire år siden var medstifter af som sit primære erhverv. Han fortsætter dog i Montmartre-fondens bestyrelse. 

“Jonas Dyrved har gennem sine år som daglig leder af Montmartre vist handlekraft og initiativ, og vi har stor tillid til, at han kan medvirke til at bringe huset ind i en ny spændende æra,” siger Montmartres bestyrelsesformand Michael Christiansen. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk