TOP

19 Bog & idé-butikker melder sig under en anden kædes faner

19 Bog & idé-butikker vil til årsskiftet skifte kæde og blive en del af butikskæden Kon-Tur. Det skriver Retail News

Otte butikker har allerede lavet den samme øvelse i år og forladt Indeks Retail – der er kædekontor for Bog & idé, Boghandleren og Legekæden – for i stedet at blive en del af Kon-Tur.

Kædebidraget til Kon-Tur er ifølge Retail News væsentligt mindre, og butikkerne under Kon-Tur har stor frihed i forhold til blandt andet sortiment og navn på butikken. 

FAKTA

De 19 Bog & idé-butikkers kommende navne

William Dams Boghandel (Rønne)

Steenfeldts Boghandel (Skælskør)

Ehlerts Boghandel (Bogense)

Bøger & papir (Nykøbing Mors)

Storcenter Nord Boghandel (Aarhus)

Veri Center Boghandel (Risskov)

Bogormen (Hadsten)

Kon-Tur Hinnerup

Hammel Boghandel

Grenå Boghandel

Vejgaard Boghandel

Aalborg Boghandel

Kon-Tur Sæby

Vis mere

“Vi lader vores butikker bestemme 100 procent selv. I vores kæde kan butikkerne bestemme, hvilke varer de ønsker på hylderne og de kan bestemme omfanget af markedsføringen. Navnet på deres butik, blander vi os heller ikke i,” siger kædechef for Kon-Tur, Steffen Kjærulff Fjord, til Retail News og uddyber:

“Butiksindehaverne lytter til kunderne, og fastsætter butikkens sortiment derefter. Der er forskel på geografiske forhold, og konkurrencesituationen i de pågældende byer, derfor er det vigtigt, at man som butiksindehaver i Kon-Tur kan agere lokalt.”

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.